Heldagsskolen er et skoletilbud under folkeskoleloven til elever med ADHD, autisme, adfærdsmæssige og emotionelle udfordringer samt elever med tilknytningsforstyrrelser.

Heldagsskolen har eksisteret siden 1993 og er en af Bornholms Regionskommunes to specialskoler. På Heldagsskolen er vi pt 58 elever og 28 pædagogisk personale, der er ligeligt delt mellem pædagoger og lærere.

Heldagsskolen er opdelt i selvstyrende teams, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt og ligeværdigt sammen om at skabe den bedst mulige skoledag for hver enkelt elev. De enkelte teams danner selv undervisningsgrupper á ca. 5-7 elever ud fra både faglige og sociale forudsætninger, og der er oftest en pædagog og lærer tilstede.

Kontoret er åbent:

Hverdage: 7.30-15.30